Oluet

Budejovicky budvar lager

kullankeltainen, maukas lagerolut, jolle on tyypillistä paksu ja tiivis vaahto. Tuoksussa erottuu maltaisuutta ja aromikasta humalaa. Maku on mallasmainen, ja sitä tasapainottaa miedohkon kuiva katkeropitoisuus.
4,5 %

Budweiser

Vaaleankeltainen, kevyt, miedosti humaloitu, viljainen, hennon hedelmäinen, kevyen yrttinen, tasapainoinen
5,0 %

Doggie style classic pale ale

Väriltään meripihkaan vivahtava ja maultaan mainiosti maltainen sekä mahtavasti kuivahumaloitu olut. Cascade-humalan aromi ja maku tulee tässä oluessa hienosti esille. Todellinen amerikkalaistyylinen pale ale. Ei mikään sylikoira!
5,5 %

Franziskaner Dunkell

Luonnollisen sameassa, suodattamattomassa Franziskaner Hefe-Weissbier Dunkel -oluessa korostuvat pintahiivakäymisen mukanaan tuomat hedelmäiset aromit sekä häivähdys suklaata. Valmistuksessa käytetty tumma mallas antaa täyteläistä makeutta, jota täydentää vehnän kirpeys. Kaksi viljalaatua, ohra ja vehnä, antavat vivahteikkaan ja täyteläisen maun, jossa on havaittavissa banaania ja fenoleita. Runsaasti vaahtoava vehnäolut tarjoillaan korkeasta lasista.
5,0 %

Franziskaner Hefe

Luonnollisen sameassa baijerilaistyylisessä Franziskaner Hefe-Weissbier -vehnäoluessa korostuvat pintahiivakäymisen mukanaan tuomat raikkaan hedelmäiset aromit. Franziskaner Hefe-Weissbier valmistetaan tarkoin baijerilaisen vehnäoluttradition mukaan, käyttäen vehnä- ja ohramaltaita, humalaa ja vettä.
5,0 %

Franziskaner Kristal

Franziskaner Weissbier Kristallklar on raikas, pehmeä vehnäolut, jossa maistuu aavistus sitrusta. Kullanvärinen ja kirkas olut on kevyenä, kuplivana ja lievästi happamana erinomainen janonsammuttaja ja virkistävä juomanautinto. Runsaasti vaahtoava vehnäolut tarjoillaan korkeasta lasista.
5,0 %

Guinnes

Guinness Draught on irlantilainen, tukeva, runsaasti humaloitu dry stout -tyyppinen olut. Paahdettu mallastamaton ohra antaa perusluonteen oluen maulle ja värille.
4,2 %

Hook Haymaker

Meripihkanruskea, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, maltainen, pähkinäinen, kuivahedelmäinen, yrttinen, tasapainoinen
5,0 %

Karhu A

Karhu A -oluen valmistuksessa käytetään hiukan enemmän raaka-aineita kuin peruslagerissa. Näin syntyy kantavierteeltään täyteläisempi ja tuhdimpi olut, jossa mallas ja humala maistuvat voimakkaammin.
5,3 %

Karhu III

Kesyttämätön Karhu III on kantavierteeltään täyteläinen ja tuhti olut, jossa mallas ja humala maistuvat peruslageria voimakkaammin.
4,6 %

Kilkkenny

Kilkenny Irish Beer on irlantilainen, miedosti humaloitu, punertava ale-olut, joka on saanut nimensä kotikaupunkinsa Kilkennyn mukaan. Maussa pystyy aistimaan pähkinän ja paahdetun leivän aromia.
4,3 %

Kozel Dark

Mahonginruskea, keskitäyteläinen, miedosti humaloitu, karamellinen, viljainen, leipäinen
3,8 %

Kozel Premium Lager

Miellyttävä, tasapainoinen maku ja jonkin verran humalapitoinen aromi.
4,8 %

Leffe Blonde

Leffe Blonde on luostarityylinen, belgialainen vaalea pintahiivaolut, jonka täyteläinen aromaattisuus tasapainottaa maltaisuutta ja korkeahkoa alkoholipitoisuutta. Leffe Blonde -oluen historia voidaan jäljittää aina1200-luvulle asti.
6,6 %

Leffe Brune

Luostarioluen perinteitä kunnioittava Leffe Brune on belgialainen aromaattinen tumma pintahiivaolut, johon paahdetut maltaat tuovat tumman värin lisäksi runsaasti maltaisuutta ja korkeahkon alkoholipitoisuuden.
6,5 %

Newcastle Brown Ale

Newcastle Brown Ale on aito englantilainen ale-olut. Newcastle Brown Ale on Ison-Britannian myydyin pullotettu ale-olut ja sitä viedään yli 40 maahan eri puolille maailmaa. Lager-oluiden tapaan se on virkistävä ja helposti juotava, mutta silti siinä on kaikki perinteisen brittiläisen alen ominaisuudet.
4,5 %

Old Empire IPA

Meripihkankeltainen, keskitäyteläinen, voimakkaasti humaloitu, maltainen, kypsän aprikoosinen, sitruksinen, mausteinen
5,7 %

Pilsner Uruguell

Maailman ensimmäinen kristallinkirkas vaalea lager, Pilsner Urquell, on voimakkaasti humaloitu ja muhkean maltainen olut. Sen syntymä loi samalla kokonaan uudenlaisen oluttyypin, pilsnerin, joka on tyypillisesti humaloinniltaan tavallista lageria tuhdimpaa.
4,4 %

Samuel Adams Boston Lager

Samuel Adams Boston Lager on panimon lippulaiva. Erittäin taidokkaasti humaloitu, väkevänmakuinen premium lager tunnetulta laatuoluiden tuottajalta, Boston Beer Companylta. Runsas ja vivahteikas maku, erinomainen yhteensopivuus monien eri ruokien kanssa. Yhdysvaltalaista laatuolutosaamista parhaimmillaan.
4,7 %

Snake Dog IPA

Aito coloradolaistyylinen pale ale! Varsinainen hopheadien päiväuni. Monsteri, joka on todella tukevasti humaloitu Pacific Northwest -humalalla. Sitrusmaiset humalan aromit saavat paatuneimmankin olutystävän hurmokseen!
7,1 %

Stella Artoise

Vaaleankeltainen, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, keksinen, kevyen hedelmäinen, hennon yrttinen
5,0 %

Tuborg Green

raikas ja miedosti humaloitu lagerolut. Se on Carlsberg-konsernin toiseksi suurin kansainvälinen premium-olut, jota myydään yli 80 maassa. Vihreä Tuborg on useiden eurooppalaisten musiikkifestivaalien virallinen olut, ja se nähdään myös monien tunnettujen kansainvälisten artistien musiikkivideoissa.
4,5 %